Wij bieden vijf soorten tribunes aan.
 

Bankentribune


Deze tribunes bieden u de mogelijkheid om op een beperkte ruimte veel mensen te plaatsen. De bankentribune is in vele maten te leveren. Per rij vraagt deze tribune 60 cm. diepte. De oploop is per rij 16,6 cm. Ideaal voor sportevenementen en popconcerten. De bankentribunes zijn ook leverbaar met overkapping. Wat het publiek betreft kan uw buitenevenement altijd doorgaan. U bent niet afhankelijk van het Nederlandse weer: uw publiek zit hoog en droog!
Hoogte verschil per rij: 16,6 cm
Diepte per rij: 60 cm
 

Staantribune


U wilt veel mensen laten genieten van uw evenement, de tribune moet makkelijk toegankelijk zijn en u wilt veel mensen op weinig vierkante meters plaatsen, dan is de staantribune de juiste oplossing. Per niveau met een diepte van 80 cm. kunt u twee rijen mensen plaatsen. De oploop is per niveau (2 rijen) 25 cm
Hoogteverschil per niveau: 25 cm
Diepte per niveau: 80 cm (per niveau 2 rijen)
 

Overkapte tribune


Banken: 6 tot 15 rijen
Opties:
• Overkapping per 3mtr breed
• Verhoging tribune met 0,50 of 1 meter
• Afrokken d.m.v. zeil of schotten
• Achteropgangen
 

Klapkuiptribune


Wilt u comfort bieden aan het publiek dan kiest u voor de klapkuiptribune. Deze is leverbaar in twee uitvoeringen: met vaste kuipjes en met klapkuipjes. De klapkuipjes zorgen voor een goede doorloop (zodra de bezoeker opstaat klapt het stoeltje omhoog) en vragen minder totale oppervlakte dan de vaste klapkuiptribune. De vaste kuiptribune vraagt per rij 80 cm. diepte en de oploop is per rij 25 cm. Een royale zitplaats dus. De klapkuiptribune vraagt per rij 70 cm. diepte en de oploop is per rij 20 cm. De kuiptribunes zijn uiteraard ook leverbaar met overkapping. Uw gasten zitten dan comfortabel en droog!
Technische gegevens:
Zijhoogte: 2m30
Nokhoogte: 2m87
Lengte per: 3m00
 

Vaste kuiptribune


Informeer naar onze vaste kuiptribunes!